Onze diensten

Groot is het aanbod van diensten die wij kunnen aanbieden voor de diverse stadia van een onderneming. We overlopen ze in grote lijnen van idee tot creatie van een onderneming,  de administratieve formaliteiten tijdens de werking en eventuele einde van uw zaak.

Caoching

Op verzoek van enkele klanten, hebben we een dienst coaching speciaal voor administratie in het leven geroepen. Samen bekijken we met welke formaliteiten u rekening dient te houden of het nu gaat om de realisatie van uw idee of uw eigenlijke onderneming zelf.

Administratieve taken

Zowel voor het opstarten van een bedrijf, als voor de latere eventuele wijzigingen en zelfs beëindigingen kan u steeds beroep op ons doen. Wij zijn vertrouwd met de meeste administratieve taken, en kunnen u daarom een meerwaarde bieden door  u te wijzen op een aantal stappen en verplichtingen die bij elk proces horen.

Vragen staat vrij

U zit met bepaalde vragen over administratieve formaliteiten en u wenst daar meer over te weten, dan is de gouden raad contact met ons op te nemen. Wij behandelen uw vraag, en bezorgen u, daar waar mogelijk, een passend antwoord en duidelijk aanbod van onze diensten en kostprijs.